Domov » Vrt in okolica » Vrtno orodje » Snežne freze

Prikaz vseh 2 rezultatov

Snežna freza HONDA HS550

990.00 z DDV

44 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni (se lahko naroči)

Poštnina

9.9 €

Snežna freza McCULLOCH ST 61E

1,370.00 z DDV

32 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni (se lahko naroči)

Poštnina

9.9 €

Snežne freze | za domačo in profesionalno uporabo

Snežne Freze se uporabljajo na javnih in zasebnih površinah za odstranjevanje večjih količin snega in ledu. V primerjavi z običajnimi lopatami in plugi so Snežne freze bolj učinkovite, saj sneg z lopatastim kolesom odmetavajo in ne le odrivajo stan.

 Zmogljive kot izgledajo Kot vsi naši McCulloch proizvodi so tudi snežne freze

 

Namesto utrujajočega in zamudnega čiščenja snega z lopato si zagotovite učinkovitejša orodja, ki vam bodo ob zametih snega olajšali kidanje. Pri Nakupek.si lahko izbirate med posebnimi električnimi lopatami za sneg, snežnimi deskami in večjimi snežnimi frezami.

Pri izbiri snežne freze morate biti pozorni na več dejavnikov.

Najpomembnejša je velikost površine, ki jo moramo čistiti. Če nameravamo čistiti manjše dvorišče ali dovozno pot, ne bomo potrebovali velike večstopenjske Snežne freze z gosenicami, temveč bo zadoščala freza s kolesi in enostopenjskim motorjem.

Pri dvostopenjskih snežnih frezah je zajemanje snega ločeno od izmeta. Zajemanje poteka počasneje, da freza ne zajame preveč snega naenkrat, izmetavanja pa je hitrejše. Takšne freze so primerne za neravne podlage, kot je makadam.

V ponudbi lahko poiščete bencinske freze in električne snežne freze

s praktičnimi usmerjevalniki izmetavanja snega, ki vam bodo v pomoč pri zahtevnih pogojih, nizkih temperaturah in globokem snegu. V veliki izbiri odločitev prilagodite potrebam, velikosti in zahtevnosti terena.