Blazina za ležalnik – 200x80x5cm | luksuzna, outdoor tkanina | po naročilu različne dimenzije in barve

129.00 z DDV

10 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni (se lahko naroči)

Teža 2000 kg
Poštnina

9.9 €

Uživanje na vrtu v udobju, ki vam ga ponujajo vrhunske blazine za vrtno pohištvo

Svoje vrtno pohištvo lahko prijetno dopolnite z blazinami za vrtno pohištvo, ki bodo dodale pestrost in odrazile vaš stil in način preživljanja prostega časa. Vrtne bivalne prostore okrasite z raznobarvnimi blazinami, ki se bodo ujemale s kosi vašega vrtnega pohištva. Na svoji terasi ali vrtu poskrbite za harmonično skladanje vrtne sedežne garniture ali jedilne garniture in blazin, ki jih lahko kombinirate v različnih barvah in materialih – odvisno od vašega okusa in trendov. Blazine za vrtno pohištvo vam lahko naredimo tudi po naročilu.

  • izberite si material, barvo, vzorec in mere željene blazine za vrtno pohištvo

V Nakupek.si ponudbi so na voljo številne sedežne blazine za vrtno pohištvo, ki ponujajo obilo udobja, saj vsebujejo mehko polnilo. Izbirate lahko med enobarvnimi ali vzorčastimi blazinami različnih dimenzij, ki so primerne tako za vrtne ležalnike kot tudi stole. Blazine in prevleke so enostavne za čiščenje in nudijo vodoodporno zaščito.

Izberite zase najboljše in najudobnejše blazine za vrtno pohištvo, ki bodo popestrile vaš dom in povečale vaše udobje.

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma prverite vso našo ponudbo vrtne opreme – vrtno pohištvo.