Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Senčniki

Senčniki za teraso, vrt ali senčniki za plažo

Za brezskrbno uživanje in udobno lenarjenje na vrtu, si priskrbite senčnik, ki vas bo zaščitil pred nevarnimi sončnimi žarki. Poleg tega, da so potrebni za naše zdravje, senčniki z različnimi oblikami in velikostmi tudi popestrijo vaše letne prostore, terase in vrtove ali prosti čas na plaži

Senčniki so zaščita proti vročem soncu

Vroče sonce je lahko neprijetno in nevarno, zato je prav, da za svoje dvorišče, teraso ali za na plažo izberete kakovosten senčnik. Naj bo dovolj velik in prilagodljiv, da boste pod njem lahko uživali vi in vaši najdražji. Izberite dizajn in barvo, ki se lepo poda k ostalemu vrtnemu pohištvu.

Zagotovo obžujete sonce

Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu. S senčnikom za teraso poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih vabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.

Če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

S senčniki boste na lahek način zagotovili senco, v kateri se boste prijetno ohladili. Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje recimo na plaži, premislite o primernem senčniku. Izbira pravega senčnika vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov. Senčniki ščitijo, senčijo, zagotavljajo barvno usklajenost, hkrati pa doprinesejo k dekorativnemu učinku v prostoru.

V Nakupek.si ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčnikov – balkonskimi, kasetnimi, polkasetnimi in zglobnimi; in tipi – markiza, rolo in senčnik. Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj senčila vsebujejo vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili. Ogrodja senčil so kovinska ali aluminijasta, njihov mehanizem pa je ročni ali motorni. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov! Imate vprašanje pišite nam tukaj

Število izdelkov v kategoriji : 9

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 9

Mreža  Seznam 

Padajoče