Senčnik BANANA svetlo siv, fi 300 cm, Koop

98.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik siv fi 380cm, Kop

164.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik bež, fi 300 cm, Wu.

120.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik BANANA bež, fi 300 cm Koop

98.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik BANANA, premer 300cm Koo.

131.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik fi 270 cm, Koop

65.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik bež, fi 230 cm, Wu.

65.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Podstavek za senčnik-granit, Kop.

54.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Podstavek za senčnik, granit, Kop.

54.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik s solarnimi lučkami krem, fi 270 cm Koo.

87.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčnik bež 300 cm, Kop.

98.99 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 1 do 7 dni

Senčniki za teraso, vrt ali senčniki za plažo

Za brezskrbno uživanje in udobno lenarjenje na vrtu, si priskrbite senčnik, ki vas bo zaščitil pred nevarnimi sončnimi žarki. Poleg tega, da so potrebni za naše zdravje, senčniki z različnimi oblikami in velikostmi tudi popestrijo vaše letne prostore, terase in vrtove ali prosti čas na plaži

Senčniki so zaščita proti vročem soncu

Vroče sonce je lahko neprijetno in nevarno, zato je prav, da za svoje dvorišče, teraso ali za na plažo izberete kakovosten senčnik. Naj bo dovolj velik in prilagodljiv, da boste pod njem lahko uživali vi in vaši najdražji. Izberite dizajn in barvo, ki se lepo poda k ostalemu vrtnemu pohištvu.

Zagotovo obžujete sonce

Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu. S senčnikom za teraso poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih vabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.

Če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

S senčniki boste na lahek način zagotovili senco, v kateri se boste prijetno ohladili. Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje recimo na plaži, premislite o primernem senčniku. Izbira pravega senčnika vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov. Senčniki ščitijo, senčijo, zagotavljajo barvno usklajenost, hkrati pa doprinesejo k dekorativnemu učinku v prostoru.

V Nakupek.si ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčnikov – balkonskimi, kasetnimi, polkasetnimi in zglobnimi; in tipi – markiza, rolo in senčnik. Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj senčila vsebujejo vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili. Ogrodja senčil so kovinska ali aluminijasta, njihov mehanizem pa je ročni ali motorni. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov! Imate vprašanje pišite nam tukaj

Senčniki za na teraso, lokal, bar, vrt in balkon

Senčniki za plažo

Si tudi vi vedno, ko na plaži zagledate senčnike, rečete, da je čas, da si tudi vi “omislite svojega”? V naši ponudbi lahko izbirate med številnimi senčniki, ki so primerni za rabo na plaži. V teh primerih ne pozabite izbrati tudi stojala za senčnike. Za plažo so primerni tudi nekateri zložljivi vrtni stoli, ki bodo poskrbeli, da bo vaše poležavanje na plaži zares udobno in brezskrbno. Senčniki vseh vrst najdete pod kategorijo Senčniki.

Za prijetno »martinčkanje« s senčniki

Pozabili nismo niti na tiste, ki vroče dni radi preživite v prikolicah, v naravi, ob rekah in jezerih. Kaj je boljšega kot gugalniki in viseče mreže, ki jih lahko namestite tudi med dve drevesi? Izbirate lahko med visečimi sedeži in mrežami iz kakovostnega tekstila in v različnih dizajnih in poleg tega poskrbite tudi za senco z izbiro preprostega senčnika.
 
Naša ponudba senčnikov vključuje tako tiste, ki jih lahko uporabljate na balkonih in vrtovih, kot tiste za na plažo.

Uživajte cel dan na plaži ali terasi s senčnikom, ki vam bo zagotovil prijetno senco.

Več o ponudbi nas pokličite na tel. 070 473 783 ali pišite na email.

 

 

Senčniki za vaš vrt ali balkon – Senčniki za na plažo

Ali radi sedite na prostem, vendar se bojite da vas bo opeklo sonce? Potem na svojem vrtu ali balkonu potrebujete senčnik! Dober senčnik vam bo zagotovil senco in dodal lep videz vašemu vrtu. Pri Nakupek imamo na voljo različne senčnike. Izbirate lahko med različnimi vrstami in poletnimi barvami. Popolno za pripravo vrta na poletje.

Senčniki za terase z ogrodjem

Vsak si drugače predstavlja popoln senčnik, saj se okusi razlikujejo. Kljub temu je senčnik s konstrukcijo eden izmed najbolj priljubljenih, saj ga lahko odlično namestite čez mizo. Konstrukcija senčnika omogoča postavitev senčnika na stran, kljub temu pa bo lepo visel nad mizo. To omogoča kar najboljši izkoristek prostora, ki ga imate. In tudi izgleda odlično!

Senčnik z ogrodjem lahko zagotovi senco za veliko površino. To je zato, ker so takšni senčniki običajno večji kot običajni. To imejte v mislih pri nakupu senčnika, saj bi bilo škoda, da senčnika ne bi mogli izkoristiti zaradi premalo prostora. Senčniki so na voljo v različnih oblikah, na primer okrogli, kvadratni in pravokotni senčniki. To pomeni, da lahko ustvarite senco za večji prostor. Upoštevajte tudi to, da so senčniki z ogrodjem enostavni za nastavitev in premikanje, zato boste lahko v senci sedeli kjerkoli boste želeli.

Ne pozabite na stojalo za senčnik

Poleg senčnikov z ogrodjem so na Nakupek na voljo tudi običajni senčniki. Oglejte si širok nabor barv in velikosti. Ali ste našli svoj senčnik? Ne pozabite na stojalo! Stojalo zagotavlja, da bo vas senčnik lepo stal na kateri koli površini ter da ga ne bo podrl veter. Senčnik z ogrodjem potrebuje drugačen podstavek, zato bodite previdni pri nakupu!

Zaščitite svoje senčnike za terase s pokrivalom

Na žalost se vsa odlična poletja končajo. Ko se to zgodi je pomembno, da svoje vrtno pohištvo primerno shranite. Tako bo vaše pohištvo do naslednjega leta ostalo v dobrem stanju, saj ne bo izpostavljeno vetru in vremenskim vplivom. Enako velja za senčnik. Zato priporočamo uporabo pokrivala za senčnik. Tako boste preprečili poškodbe blaga in ohranili njegovo bravo. Ko boste namestili pokrivalo za senčnik je najbolje, da ga shranite v notranjih prostorih.

NAJBOLJŠI VISEČI STOLI ZA NOTRANJE IN ZUNANJE UŽIVANJE

Prefinjeni viseči stoli, primerni za odrasle in otroke.

Viseči stoli – Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovan viseči stol. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali ga postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu. Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Viseči stol ali viseči jajček je hit poletja 2020 – 2021