Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Vrtne mize

Vrtne mize - Vrtne garniture

Za udobno bivanje na prostem so na voljo vrtne mize in stoli

Pri izbiri vrtne mize najprej razmislimo o potrebni velikosti, kateri naj botrtako količina prostora, ki nam je na voljo kot število gostov, ki ga običajno pričakujemo. Odlična ideja je tudi nakup raztegljive vrtne mize, katere velikost lahko prilagajamo trenutnim potrebam. Lahko si izberete komplete vrtnih miz in stolov za osem oseb, komplet miz in stolov za šest oseb ali za štiri. Poleg same velikosti je potrebno upoštevati tudi material izdelave, ki naj bo trpežen in nezahteven za uporabo.

Trenutno so zelo aktualne elegantne vrtne mize s kovinskim ogrodjem in površino iz lesa ali stekla. Priljubljene postajajo tudi
lesene vrtne garniture iz akacije ali tika. Pri izbiri stolov se lahko odločimo za nakup modelov iz iste kolekcije kot mizo, za posebno zanimiv izgled pa izberimo kontrastne vrtne stole ali celo več ne ujemajočih se kosov. Vrtni stoli naj bodo kar se da udobni za sedenje ter hkrati preprosti za vzdrževanje in shranjevanje za čez zimo.

Vrtna miza

Ali poleti radi preživite svoj prosti čas na vrtu ali na terasi? Zagotovite si lepo in udobno pohištvo, ki vam bo dalo prostor za počitek, druženje in zabave. Opremite zunanji prostor s privlačnimi stoli, mizami, vrtnimi garniturami ali seti. Če si želite prostorno mizo, je raztegljiva vrtna miza ravno pravšnja za vas.

Vrtne mize, Občutek luksuznega hotela na domači terasi

Število izdelkov v kategoriji : 20

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 20

Mreža  Seznam 

Padajoče