Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Lesene vrtne garniture

Lesene vrtne garniture - Širok izbor vrtnega pohištva

Imate v planu novo leseno vrtno garnituro v različnih barvah in velikostih, potem ste prišli na pravo mesto v Nakupek.si. Tu boste našli skoraj vse; od kompletov lesenih vrtnih garnitur do ležalnikov, miz za taborjenje in udobnih stolov. Naše lesene vrtne garniture so na voljo v različnih dimenzijah, saj so vrtovi lahko veliki ali majhni. Na voljo so tudi Luksuzni leseni vrtni seti za sedenje.

 

Lesene vrtne garniture za vrt

 

Pri nakupu lesene vrtne garniture bodite pozorni na njeno vzdrževanje, hkrati pa bo les doprinesel toplino in občutek domačnosti. Lesene vrtne garniture so izdelane iz prilagojenega lesa, ki je zelo odporen na spremenljive vremenske razmere, ostali materiali pa so umetni in zato odporni na vpliv zunanjih dejavnikov.

 

  • Lesene vrtne garniture iz akacije (Akacija) - je trpežen in masiven les, ki je zaščiten z naravnim oljnim premazom. Akacijev les odlikuje odlična vodoodbojnost. Prav zato so lesene vrtne garniture iz akacije izjemno primerne za uporabo na prostem. Akacija raste v tropskih gozdovih Indonezije, Tajske, Vietnama in Kambodže. Les je olivno-rjave in temno-rjave barve
  • Lesene vrtne garniture tika (Tik - Tic)
  • Lesene vrtnegarniture iz bambusa

 

Zaradi hitrega tempa življenja je počitek še kako pomemben – kombinirajte ga s preživljanjem časa v naravi. Sproščanje bo tako večje, energija povrnjena hitreje, hkrati pa boste začutili čarobnost bivanja.

Število izdelkov v kategoriji : 10

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 10

Mreža  Seznam 

Padajoče