Domov » Vrt in okolica » Vrtno pohištvo - Pohištvo za vrt, teraso in balkon » Vrtne sedežne garniture » Vrtni set garniture - Vrtni stoli 8 - Vrtne mize - 9 delni komplet

Prikaz vseh 4 rezultatov

Vrtni stol NET – Salice – Vrtni stoli NARDI linija NET, v turkizni Salice barvi

74.90 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

9.9

Vrtna garnitura RIO 210 + 8x stol TRILL

1,139.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

9.9

Vrtna garnitura za več oseb 15-DELNA Family – Vrtna garnitura za 14 oseb

1,999.00 z DDV

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Poštnina

Brezplačna dostava

Opomba

Dostava je brezplačna v primeru predplačila

Vrtna garnitura 11-DELNA Family – Vrtna garnitura za 8, 10, 11, 13, 14, 16 oseb

1,399.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

Brezplačna dostava

Opomba

Dostava je brezplačna v primeru predplačila

Vrtni garniture – Vrtni stoli 8 kosov – Vrtne mize – 9 delni komplet

Opremite teraso, verando ali balkon s kakovostnim vrtnim pohištvom. Tako si boste ustvarili prijeten kotiček, kjer se boste v toplejših dneh lahko družili s svojimi najbližjimi. Seti devet stolov in miza.

Raztegljiva vrtna miza za tiste dni, ko vas je malce več:

Ali poleti radi preživite svoj prosti čas na vrtu ali na terasi? Zagotovite si lepo in udobno pohištvo, ki vam bo dalo prostor za počitek, druženje in zabave. Opremite zunanji prostor s privlačnimi stoli, mizami, vrtnimi garniturami ali seti. Če si želite prostorno mizo, je raztegljiva vrtna miza ravno pravšnja za vas.

Vrtna miza, je del znamke Amarex Garden, ki ponuja vrhunsko opremo za vaše zunanje prostore. Ves vrtne mize se ponašajo z minimalističnim, a modernim dizajnom. Vrtna miza bo lepo popestrila teraso in se lepo zlila z že obstoječim pohištvom.

Poleg lepe in prostorne mize, na vaši terasi ne smejo manjkati še udobni vrtni stoli. Izberite takšne, ki se k mizi lepo podajo, saj bo tako vaša terasa izgledala zelo urejeno in čudovito. Vrtni stoli naj bodo udobni za sedenje, da boste na terasi res uživali.
Miza na sliki: Če potrebujete še več prostora, si ga lahko zagotovite z izvlekom, miza je namreč raztegljiva. Površino mize lahko podaljšate za kar 60 cm. Dimenzija: 180(240)x100x76 cm

9 delne vrtne garniture za 8 oseb