Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Vrtni stoli

Vrtni stoli in kompleti vrtnih stolov

Slovenci zelo radi preživljamo svoj prosti čas na prostem, udobno nameščeni za vrtno mizo na udobnem stolu ali počivalniku

Pri izbiri vrtnih sstolov se lahko odločimo za nakup modelov iz iste kolekcije kot vrtne mize, za posebno zanimiv izgled pa izberimo nasprotne - kontrastne vrtne stole ali celo več ne ujemajočih se kosov. Vrtni stoli naj bodo kar se da udobni za sedenje ter hkrati preprosti za vzdrževanje in shranjevanje za čez zimo. Odlična ideja je tudi nakup raztegljive vrtne mize, katere velikost lahko prilagajamo trenutnim potrebam. Ali si izberite enega od kompletov vrtnih garnitur s mizo in število stolov po vaši izbiri.

Vrtni stoli za gostinstvo

Vrtni stoli za gostinstvo in hotelirstvo, s certifikatom za javno rabo (SIST EN 581). Pri nas so na voljo vrtni stoli iz Ratana, leseni vrtni stoli, plastični vrtni stoli in trenutno priljubljeni kovinski stoli. Vrtne garniture sestavljajo vrtni stoli in vrtne mize in podnožja za gostince in hotelirje. V primeru, da imate vprašanje nas povprašajte o najboljši ponudbi ali o roku dobave. Opremite vrtne terase z jedilnimi lesenimi klopmi ali kovinskim vrtnim pohištvom. NOVO – Stoli in mize za gostinsko dejavnost in hotele. Povprašajte nas tudi po: Notranjih stolih za gostinstvo.

Vrtni stoli iz lesa, tika, akacije, bambusa, vrtni stoli iz aluminija, kovine, plastike

Število izdelkov v kategoriji : 20

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 20

Mreža  Seznam 

Padajoče