Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

Zaokroži.si na Nakupek.si - Zaokroži za dobrodelnost

Hiter predogled

Zaokroži.si na Nakupek.si - Zaokroži za dobrodelnost  


KAKO ZAOKROŽITI PRI NAS

Zaokrožite tako, da poleg izdelka, ki ga imate v košarici pri Nakupek.si dodate še Zaokroži.si-izdelek v košarico in si izberete znesek, če želite dodate lahko svoje ime ter zaključite nakup. 


ZAOKROŽITE ZA DOBRODELNOST


Da lahko projekti postanejo uresničljivi, potrebujemo vas! Razširite novico o nas med vsemi prijatelji, znanci, podjetji in naj nam s skupnimi močmi uspe uresničevati projekte z zbiranjem sredstev na blagajnah, ki gredo v celoti vsem pomoči potrebnim! 

Zaokrožite na Nakupek.si - Prvi spletni nakupovalni center kjer lahko zaokrožite oziroma donirate za Slovenske družine, ki potrebujejo pomoč.

Od zdaj naprej boste lahko svoj račun kavice, kosila ali prenočišča zaokrožili in darovali v dobrodelne namene popolnoma transparentno


ALI STE RADI DOBRODELNI OZIROMA JE KAJ DOBRODELNOSTI V VAS?


Ste na blagajni in znesek na računu znaša 3,60 evra. Bi ga zaokrožili v dobrodelne namene? 
To bo zdaj omogočal prav poseben projekt z imenom Zaokroži za dobrodelnost pri nas na Nakupek.si

Ste na blagajni in znesek na računu znaša 3,60 evra. Bi ga zaokrožili v dobrodelne namene?  To bo zdaj omogočal prav poseben projekt z imenom Zaokroži za dobrodelnost pri nas na Nakupek.si 

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

0,01 €

Maximum number of characters: 55

0,01 €

Tehnične podrobnosti in opis

ZAOKROŽIMO ZA DOBRODELNOST!

Nekaj dodatnih centov pri plačevanju ni veliko, a skupaj lahko naredimo razliko.
Pri plačilu znesek velikokrat ni točen in sedaj imate možnost, da razliko do polnega zneska podarite za nekaj dobrega v Sloveniji. Vse, kar morate narediti je, da na blagajni rečete: 'Prosim, zaokrožite za dobrodelnost.

Skupaj pomagajmo pomoči potrebnim - zaokroži.si 

KAKO DELUJE?

V spletnih trgovinah ali poslovalnicah, ki imajo pri zaključku plačila omogočen modul Zaokroži, znesek z izbiro zaokrožite ter tako razliko darujete v naš sklad, ki nato sredstva donira dobrodelnim projektom - te najdete v Aktualnih zgodbah na Zaokroži.si.
Vse poteka popolnoma transparentno, kar je tudi naš cilj.

KAKO DELUJE ZAOKROŽEVANJE PRI NAKUPEK.SI

Zaokrožite na Nakupek.si - Prvi spletni nakupovalni center kjer lahko zaokrožite oziroma donirate za Slovenske družine, ki potrebujejo pomoč.

Kaj je Zaokroži za dobrodelnost?  Gre za vzpostavitev inovativnega modela zbiranja donacij za različne dobrodelne namene. Na blagajni pri plačilu znesek velikokrat ni »okrogla številka«, naš sistem pa bo omogočal, da razliko do »zaokroženega« zneska potrošnik podari za nekaj dobrega. Vse, kar mora narediti, je, da na blagajni reče: »Prosim, zaokrožite za dobrodelnost,« oziroma da v spletni trgovini potrdi polje Zaokroži za dobrodelnost. Ob koncu dneva bodo podjetja opravila prenos zbranih sredstev na račun zavoda.  Skupna sredstva vseh donatorjev bodo transparentno prikazana na našem spletnem portalu www.zaokrozi.si, kjer bo tudi možnost glasovanja za izbiro dobrodelnih akcij. Ključna prednost projekta je transparentnost in hitro zagotavljanje sredstev za tiste, ki takoj potrebujejo pomoč.

KAJ JE ZAOKROŽI ZA DOBRODELNOST?

Gre za vzpostavitev inovativnega modela zbiranja donacij za različne dobrodelne namene. Na blagajni pri plačilu znesek velikokrat ni »okrogla številka«, naš sistem pa bo omogočal, da razliko do »zaokroženega« zneska potrošnik podari za nekaj dobrega. Vse, kar mora narediti, je, da na blagajni reče: »Prosim, zaokrožite za dobrodelnost,« oziroma da v spletni trgovini potrdi polje Zaokroži za dobrodelnost. Ob koncu dneva bodo podjetja opravila prenos zbranih sredstev na račun zavoda.

Skupna sredstva vseh donatorjev bodo transparentno prikazana na našem spletnem portalu www.zaokrozi.si, kjer bo tudi možnost glasovanja za izbiro dobrodelnih akcij. Ključna prednost projekta je transparentnost in hitro zagotavljanje sredstev za tiste, ki takoj potrebujejo pomoč. Do konca leta 2014-2015 želimo doseči, da bo 90 odstotkov zbranih sredstev namenjenih za dobrodelne akcije. V prvem letu imamo prav poseben namen, želimo namreč pomagati ekipam, ki razvijajo svoje ideje na področju podjetništva, in po principu »crowdfunding« zbrati želena sredstva za razvoj inovativnih projektov in produktov.

Kaj je Zaokroži za dobrodelnost?  Gre za vzpostavitev inovativnega modela zbiranja donacij za različne dobrodelne namene. Na blagajni pri plačilu znesek velikokrat ni »okrogla številka«, naš sistem pa bo omogočal, da razliko do »zaokroženega« zneska potrošnik podari za nekaj dobrega. Vse, kar mora narediti, je, da na blagajni reče: »Prosim, zaokrožite za dobrodelnost,« oziroma da v spletni trgovini potrdi polje Zaokroži za dobrodelnost. Ob koncu dneva bodo podjetja opravila prenos zbranih sredstev na račun zavoda.  Skupna sredstva vseh donatorjev bodo transparentno prikazana na našem spletnem portalu www.zaokrozi.si, kjer bo tudi možnost glasovanja za izbiro dobrodelnih akcij. Ključna prednost projekta je transparentnost in hitro zagotavljanje sredstev za tiste, ki takoj potrebujejo pomoč. Do konca leta 2014 želimo doseči, da bo 90 odstotkov zbranih sredstev namenjenih za dobrodelne akcije. V prvem letu imamo prav poseben namen, želimo namreč pomagati ekipam, ki razvijajo svoje ideje na področju podjetništva, in po principu »crowdfunding« zbrati želena sredstva za razvoj inovativnih projektov in produktov. 

 NAŠ INFO CENTER TER VEČ O ZAOKROŽI.SI

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predviden čas dobave izdelka: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.