Zdrav dih-Dihalne vaje

119.00 z DDV

Teža 50 kg
Poštnina

14.85 €

Opomba

Zdrav dih Breathing + 

vmesnik Breathing +

ZDRAV DIH
O ZDRAVEM DIHU IN VMESNIKU Breathing +

Dihalne igre za zdrav dih: Ob nakupu naročnine po ceni 3,5€/mesečno dobite neomejen dostop do vseh naših iger in celotne dihalne televizije-Zdrav dih.
Nekatere igre tretjih proizvajalcev pa so na voljo tudi brezplačno. Nakup naročnine lahko opravite pri nas. 
Vmesnik BREATHING+ je naprava za trening pravilnega dihanja na osebnih računalnikih. Vmesnik stane 115,00EUR  (DDV in poštnina vključena), naročite ga lahko pri nas in že v nekaj dneh bo pri vas doma.
Dihalna televizija: To je način gledanja televizije s katerim izboljšujemo dihanje-zdrav dih. Video se namreč poganja le, ko uporabnik vadi. Gledanje Youtube vsebin se tako prelevi v zabavno vadbo učinkovitega dihanja. Izumil in razvil gospod Matevž Leskovšek.

Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Šifra: zdrav dih Kategorija:

Zdravo dihajte z nami-Zdrav dih+Vmesnik Breathing+

 

dihalne igreDihalna televizija +

Uporaba


Zdrav dih-Pljučna obolenja

 

raziskave

 

Otežena ali motena dihalna funkcija ima mnoge negativne posledice na delovanje organizma in na splošno počutje. Šele ko se človek sooči z astmo, bronhitisom ali kronično obstruktivno pljučno boleznijo, se zave v kakšni meri je zdravo dihanje-zdrav dih pomembno za dobro počutje. Ponujamo lastno terapijo za učenje zdravega dihanja zdrav dih z elementi biofeedback učnega procesa po vzoru dihalnih tehnik Pranayama, Buteyko in klasične respiratorne fizioterapije.

Stres, zakisanost 

 

raziskave

 

Dihanje je naravni dialog človekovega avtonomnega živčevja.Zdrav vdih nas zbudi in pripravi za akcijo, izdih pa nas umiri, spodbudi prebavo in sprosti mišice. Popolnom naravno je, da v stresnih trenutkih vdihnemo in zadržimo dih, žal pa s tem pospešimo srčni utrip in pričnemo izločati mnoge stresne hormone, ki telo pripeljejo v začaran krog vznemirjenosti. Zavestno nadzorovanje dihanja je prvi korak obvladovanja stresa in delovnih obremenitev.
Zdravo dihajte z nami! 

Zdrav dih-Srčnožilna obolenja

Raziskave 

 

Ker je dihanje edina zavedna funkcija, ki neposedno vpliva na delovanje srca, je moč z nadzorovanim dihanjem uspešno zdraviti bolezni povišanega krvnega tlaka in srčnih aritmij. Vsak vdih namreč pospeši krvni utrip in poveča izstisno moč srca, izdih naredi obratno in s tem sprosti telo. Napačno dihanje vsiljuje srcu neugoden ritem in spodbudi simpatični ton avtonomnega zivčevja, ki je znan spremljevalec mnogih srčnožilnih obolenj.

Zdrav dih-Raziskave

Raziskave

Zdrav dih-Izdih čez priprta usta za zmanjšanje stresnega odziva, preliminarno klinično preiskušanje, klinika Temza d.o.o., odgovorni zdravnik: Dragomira Ahlin, dr. med.

Vpeljava računalniško podprte PLB (Pursed Lip Breathing) vadbe v proces pooperativne nege, Bolnišnica za ginekologijo Kranj, odgovorni zdravnik: Aleš Rozman, dr.med

Raziskava zdrav dih in zdravje: Preiskušanje učinkovitosti Pursed Lip Breathing dihalne televizije za zniževanja frekvence dihanja (Breathing Rate) na zdravih subjektih preko interneta, Home setting, odgovorni zdravnik: Ana Lasič, dr.med.

 Klinično poročilo zdrav dih: tukaj

Teža 50 kg
Poštnina

14.85 €

Opomba

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zdrav dih-Dihalne vaje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI IZDELKI