Najnovejši IPL, ustvarjen za moške

Živimo v svetu, kjer se razvijajo sodobne tehnologije in naprave, ki nam pomagajo oziroma pripomorejo k tem, da si dvignemo samozavest in z manjšimi popravki na našem telesu zaživimo na polno. Ker k tem stremi tudi Braun, so razvili laserski odstranjevalec dlak, izdelan predvsem za moške, ki se srečujete s preveliko poraščenostjo in si želite spremeniti ter urediti svoj videz.

IPL lahko uporabljate ramen navzdol, torej na prsnem košu, hrbtu, rokah, trebuhu, nogah, povsod, kjer je poraščenost večja. Naprava pa je izdelana tudi tako, da jo brez skrbi lahko uporabljate tudi moški, ki trpite zaradi odvečnih nosnih dlačic in dlak pod pazduho.

 

Gladek moški hrbet

Konec nakupov britvic in obiskov depilacij

Vsak moški potrebuje kakovostne pripomočke za britje. Zakaj bi tedensko ali mesečno kupovali nove pripomočke in zapravljali denar za britvice, moško kozmetiko in čas ter denar za depilacijo? Odločite za enkratno investicijo, ki ne bo le pozitivno vplivala na finance in čas, temveč bo tudi prispevala k lepšemu in bolj zdravemu izgledu vaše kože.

Britje zna biti zelo naporno in stresno. V kolikor se ne brijemo tako, kot bi se morali, pa lahko sledijo tudi negativne posledice. Z Braun Silk Expert PL5115 laserskim odstranjevalcem za moške boste na koži preprečili številne iritacije in draženje, vaša koža pa bo izgledala zdrava, čvrsta ter privlačnejša.

 

Laserski odstranjevalec dlak za moške Braun

Zakaj je IPL res vrhunska naprava za moške?

Naprave IPL delujejo po načelu obsevanja z intenzivno pulzno svetlobo. Na predel, kjer si želimo zmanjšati poraščenost in se posloviti od dlak za dlje časa, usmerimo svetlobni žarek, ki je tako močan, da poškoduje korenino dlake in prepreči nadaljnjo rast. Kar pa je najpomembnejše, je, da se pri tem koža ne poškoduje.

  1. Prihranek časa – za obdelavo obeh nog potrebujete manj kot 5 minut. Je dvakrat hitrejši od prejšnjega odstranjevalca Silk – expert 5. Za odstranjevanje dlak vam od sedaj naprej ne bo več treba v kozmetični salon na depilacijo. Z laserskim odstranjevalcem dlak boste željene dele telesa lahko obdelali varno in udobno kar od doma. Vidno zmanjšanje dlak pa traja kar do 6 mesecev.
  2. Senzor tona kože SensoAdaptTM se samodejno prilagodi tonu kože, da zagotovi optimalno ravnovesje med učinkovitostjo in varnostjo.
  3. 400 000 svetlobnih impulzov tega laserskega odstranjevalca dlačic zagotavlja trajno ter predvsem vidno odstranjevanje dlak.
     

Gladka moška koža na prsih

Preprost in varen za uporabo

Veliko moških ima probleme z britjem, saj je na trgu veliko nekvalitetnih britvic, s katerimi hitro pride do ureznin. Nekateri pa imajo tudi veliko pomislekov pred britjem, saj dlake po normalnem britju lahko postanejo trše, močnejše in še bolj nadležne.

Si predstavljate, da se lahko uredite in odstranite dlake medtem, ko gledate vašo najljubšo serijo ali pa tekmo? Moški IPL je zasnovan za zelo preprosto, hitro in udobno domačo uporabo. Braun Silk Expert PL5115 za moške je ena izmed najvarnejših naprav za odstranjevanje dlak in je klinično pooblaščena s strani združenja Skin Health Alliance. 

 

 

Komplet za lasersko odstranjevanje dlak Braun

Investicija v dobro počutje

Najnovejši Braun Silk Expert PL5115 IPL odstranjevalec dlak je investicija v nekaj, kar vam bo zagotovo spremenilo življenje. Znebite se vseh odvečnih dlak in stresa zaradi britja. Namesto tega svoj prosti čas raje izkoristite na bolj zabaven način in ob tem še vseeno poskrbite za izjemno gladko kožo do kar 6 mesecev. Enostavno UAU.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si