Samsung QLED 8K ločljivost

Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik

Kaj točno je 8K ločljivost? Gre za super visoko ločljivost, ki je štirikrat višja od 4K UHD in šestnajstkrat višja od FHD. Z več kot 33 milijoni slikovnih pik vam Samsung QLED 8K Q900R TV omogoča neverjetno izkušnjo ogleda, ne da bi videli posamezne pike. To je prava 8K ločljivost.

Občutite globlje globine

Razdalje občutite na popolnoma nov način. Visoka ločljivost Samsung QLED 8KQ900R TV-ja omogoča ogled tudi najmanjših podrobnosti vsakega prizora, s čimer se lahko poglobite in potopite dlje v novo 8K resničnost.

Nova raven gledanja TV-ja

Samsung QLED 8K Q900R TV vam zagotavlja čistost, ki jo pričakujete od velikega zaslona – brez vidnih slikovnih pik, tudi če sedite tik pred TV-jem. Zgolj radost čiste poglobljene resničnosti. Samsung QLED 8K ločljivost Quantum 8K procesor – lastni Samsung procesor Samsung QLED 8K Q900R TV, ki je opremljen z ekskluzivno Samsung tehnologijo, z izjemno napredno inteligenco spreminja vsebine z nizko ločljivostjo v sliko s kakovostjo, ki dosega skoraj 8K. Njegov optimizirani zvok ustreza ravni svetlobe v prostoru ter vam z glasovnimi ukazi celo predlaga priljubljene vsebine in podatke. 8K AI Upscaling tehnologija – kar imate radi, spremenite v 8K Z močjo strojnega učenja in umetne inteligence lahko Samsung QLED 8K Q900R TV nadgradi vaše vsebine za izboljšanje podrobnosti, zmanjšanje hrupa in izostritev robov. Uživajte v čistih in jasnih podobah s sliko na ravni kakovosti 8K. *Super ločljivost na osnovi strojnega učenja (MLSR): Raznovrstne vire in ločljivosti nadgradi na kakovost slike 8K z obdelavo na osnovi strojno ustvarjenih formul.

Optimiziran zvok

Pametni motor Samsung QLED 8K Q900R TV-ja samodejno analizira vsak prizor in vam omogoča najboljšo izkušnjo pripadajočega zvoka. Naj bo ključen dialog v vašem najljubšem filmu ali najpomembnejša igra v letu – zagotavljamo vam optimiziran zvok na najvišji ravni. Kot bi bili del dogajanja. Samsung QLED 8K ločljivost

Izbrane vsebine

TV zabava se bo za vedno spremenila. Ponujamo vam posebej za vas izbrane vsebine, ki so vam na voljo s preprostim glasovnim ukazom. Le spregovoriti morate. * Glasovna interakcija je na voljo le v določenih jezikih: britanska angleščina, španščina, francoščina, italijanščina, nemščina, brazilska portugalščina.

Ambientalni način

Pametnih naprav ne odlikuje zgolj kakovost slike. Samsung QLED 8K Q900R TV se prilagaja vam in vašemu okolju. Barvo ozadja vašega TV-ja uskladite z barvo stene, tako da preprosto izberete iz široke palete raznovrstnih stenskih vzorcev. Spremenite TV v del notranje opreme. * Specifikacija storitve Ambientalnega načina in grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI) je odvisna od modela in regije. ** Funkcija za nastavitev ozadja v Ambientalnem načinu je odvisna od okolja, v katerem je TV nameščen, kar med drugim obsega tudi obliko sten, vzorce in/ali barve. Samsung QLED 8K ločljivost Q HDR 4000/3000 – Popolnoma nova svetlost s širšim razponom temnih in svetlih odtenkov Z 8K ločljivostjo je HDR tehnologija še boljša. Samsung QLED 8K Q900R TV vam odkriva doslej nepredstavljive podrobnosti v najsvetlejših in najtemnejših prizorih. Oglejte si HDR vsebine pri več kot 4000 nitih, kakor so si zamislili režiserji. To je resnična 8K HDR izkušnja. *Q HDR 4000 velja za modela velikosti 189 cm (75″) in 212,5 cm (85″), Q HDR 3000 za 163 cm (65″) QLED 8K TV 2018.

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite poudari tudi najmanjše podrobnosti z neposrednim nadzorom vsake svetlobne enote posebej. Naj bodo temna mesta temnejša, svetla pa svetlejša.

100 % obseg barv

Samsung QLED 8K Q900R TV ponuja 100-% obseg barv. To pomeni, da lahko na TV-ju pri vsakršni svetlobi vidite čiste, bogate in bolj podrobne barve. Samsung QLED 8K ločljivost

Ko vidite sliko in ne TV

Na lastne oči si oglejte, kako lahko Samsung QLED 8K Q900R TV s prefinjeno eleganco in stilom izboljša doživetje gledanja televizije.

Ena skoraj nevidna povezava

Zdaj lahko vse, vključno z napajalnim kablom, povežete preko enega samega in skoraj nevidnega kabla. Nova skoraj nevidna povezava One Invisible Connection vam omogoča, da vaše naprave umaknete na skrita mesta tako, da jih priklopite v postajo One Connect. Čas je, da svoj prostor oblikujete s Samsung QLED 8K Q900R TV-jem.

Inteligenten način za uživanje v pametnem televizorju

Dostopajte do zabave hitreje, lažje in pametneje. Osebni pomočnik, ki poskrbi za vas, daljinski upravljalnik in preprosto središče za upravljanje vseh naprav. Iščite manj in glejte več. Še nikoli ni bilo tako preprosto uživati v gledanju TV-ja. Samsung QLED 8K ločljivost

En daljinski upravljalnik

Priključene naprave in vsebine je mogoče upravljati z enim samim daljinskim upravljalnikom. Vključuje tudi funkcijo avtomatskega zaznavanja, ki samodejno poveže in označi priključene naprave. Enostavno iskanje, enostavna uporaba.

SmartThings

SmartThings spremeni vaš TV v nadzorno ploščo za pametne gospodinjske naprave, od hladilnika do mobilnega telefona. Omogoča vam celostno interakcijo in nadzor ter spremljanje vašega pametnega doma na inteligenten način. *Združljivost naprav s SmartThings je odvisna od regije in se lahko razlikuje glede na mobilni in operacijski sistem. **Ta storitev in GUI (uporabniški grafični vmesnik) sta odvisna od regije. ***Potreben je prenos in namestitev SmartThings aplikacije.

Steam Link

Igrajte videoigre na velikem zaslonu z grafiko visoke kakovosti in z visoko hitrostjo. Aplikacija Steam Link vam omogoča pretakanje vaših videoiger Steam brez potrebe po ločeni napravi za Steam Link. Samsung QLED 8K ločljivost

Nastavitev mobilnega telefona

Svoj pametni TV pripravite za uporabo s preprostim postopkom nastavitve prek mobilnega telefona. Večina korakov se lahko izvede samodejno s podatki v vašem mobilnem telefonu. Vse, kar potrebujete za preprosto nastavitev v 4-5 korakih, je mobilni telefon. * V postopku nastavitve je zahtevan račun Samsung. Za mobilno nastavitev mora imeti televizor vzpostavljeno internetno povezavo. ** Postopek je mogoče izvesti tudi z daljinskim upravljalnikom. *** Samodejna prepoznava med telefonom in televizorjem je odvisna od mobitela. Samsung QLED 8K ločljivost

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si