Za izbiro Samsung televizorja obstaja več razlogov kot kadarkoli, od vrhunske kakovosti slike do izjemne zasnove, ki se bo odlično vključila v vsak prostor. Samozavestno se odločite za nakup in se potopite v epsko izkušnjo gledanja.

Brezpogojna lepota: The Frame in The Serif

 

 

Vnesite v svoj dom še več elegance. The Frame in The Serif televizorja bosta odlično dopolnila vsak prostor v vsakem trenutku. Uživali boste v pogledu na svoj televizor z vseh strani — in ne mislimo le na zaslon.

 

The Frame, zahvaljujoč edinstveni obliki, spremeni prav vsak dom v galerijo. Dodatno, Umetniški način na televizorju prikazuje umetnine, ko je ta izklopljen, tako The Frame vselej popolno dopolnjuje prostor. S pomočjo Trgovine z umetninami, ki vključuje več kot 1200 umetniških del iz svetovno znanih galerij, boste vedno našli umetnino, ki se bo popolnoma ujemala z vašim razpoloženjem. Naložite lahko tudi svoje fotografije in tako uokvirite svoje najdragocenejše trenutke.

 

 

The Serif televizor odlikuje elegantna zasnova, ki pritegne vsak pogled. Za razliko od običajnih televizorjev, ki jih postavimo ob steno, lahko The Serif postavimo v sredino sobe – odlično se zlije z okolico in poda prav vsakemu prostoru. Vključuje tudi odstranljivo stojalo, ki omogoča, da televizor postavimo sredi sobe s stojalom ali, po želji, na polico brez stojala.

 

Oba Samsung televizorja, The Serif in The Frame, vključujeta tudi tehnologijo kvantnih pik, ki zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za še natančnejše barve in več podrobnosti. Oba televizorja nudita tudi AI Upscaling tehnologijo, ki analizira vsak prizor vsebine, od barve in teksture do svetlobe in kontrasta ter nadgradi kakovost vsebine na 4K sliko. Deluje tudi, če kakovost vira ni 4K. The Serif vključuje tudi funkcijo Prilagodljive slike, ki zazna spremembe osvetlitve prostora in se prilagodi, da ohrani optimalne nastavitve svetlobe ter kontrasta za prijetno izkušnjo gledanja.

Osupljiva resničnost: QLED 8K in 4K 2020 televizorji

Spremenite vsakdanje dni v nenavadna odkritja. Občutite vsak trenutek in prestopite meje domišljije s QLED 8K in 4K 2020 televizorji.

 

 

Če ste ljubitelj filmov, je prava izbira za vas Samsung Q950TS QLED 8K pametni televizor, ki nudi izjemno izkušnjo gledanja, saj združuje izboljšano kakovost slike in zvoka z inovativnimi zmogljivostmi umetne inteligence. Razmerje zaslona in ohišja je pri tem izjemnem televizorju z brezkončnim zaslonom kar 99:1 – robovi ob zaslonu so zmanjšani skoraj do nevidnosti.

 

V svojih najljubših vsebinah boste lahko še bolj uživali s pomočjo Objective Tracking Sound+ tehnologije, zaradi katere zvok potuje bolj dinamično in sledi gibanju predmeta po zaslonu, kar zagotavlja realistično, tridimenzionalno izkušnjo zvoka. Poleg tega Active Voice Amplifier tehnologija v realnem času prepozna nepričakovan moteč hrup in samodejno poveča jakost ter naredi glasove ali pogovore na televizorju razločnejše.

 

 

Poleg Samsung Q950TS televizorja je na voljo tudi Samsung Q800T QLED 8K televizor, ki vključuje posebno tehnologijo kvantnih pik z umetno inteligenco. Vključuje Quantum 8K procesor, ki z milijoni naučenih vzorcev gradi podatkovno bazo ter jo nato uporabi in ustvari najbolj realistično izkušnjo gledanja. Ne glede na vir predvajanja ali trenutno ločljivost, bo vsebina prikazana z do 33 milijonov slikovnih pik.

 

 

Samsung poleg inovativnih naprav na področju 8K tehnologije nudi celovito serijo QLED 4K televizorjev, ki vključujejo izboljšane zmogljivosti pametnega zaslona in temeljijo na umetni inteligenci. Vgrajeni svetlobni senzor zazna stopnje osvetlitve okolja in samodejno prilagodi nastavitve televizorja, da ohrani optimalno svetlobo in kontrast, ne glede na okolje gledanja.

 

Možnosti izbire je veliko, nedvomno bo pa Samsung televizor postal središče vašega doma. Vse, kar morate storiti, je le, da izberete model, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam. Kateri pa je vam najboj všeč?

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si